Hvordan påvirker søvnige og mennesketomme gader os? Hvordan skaber vi nyt liv i forladte og forsømte butiksfacader? Har vi overhovedet brug for at shoppe fysiske steder?
Vi møder Peter Bur Andersen, Partner + Creative Director, BRIQ, som fortæller, hvordan fremtidens retail vil overleve i nye formater. Og hvorfor retail fortsat skal medvirke strategisk til byudvikling.
Glæd dig til et inspirerende indblik i BRIQs arbejde med at skabe gode oplevelser og historiefortællinger i lokalområder og byudviklingsprojekter - både i større og mindre byer, på det lokale strøg og i shoppingcenteret.
Deltagerliste (opdateret 01.05)
Arrangementet er lukket for tilmeldinger - skriv til Nanna ngj@byensnetvaerk.dk for at komme på venteliste
BRIQ flyttede i 2022 deres kontor fra Guldbergsgade på Nørrebro til Carlsberg Byen. Virksomheden engagerer sig og optræder altid som en vigtig lokal drivkraft. Det vidner Guldbergsgadeområdet om. Og i dag har BRIQ et tæt samarbejde med udviklingsselskabet Carlsberg Byen om at planlægge og designe bydelens miljø, kultur og oplevelses-DNA.
Vi besøger BRIQ og bliver klogere på, hvordan de møder nye steder og involverer både de lokale og brugerne i udviklingsprocessen, og på hvilke stategiske principper BRIQ anbefaler, når retail skal integreres i vores byplanlægning. Vi skal også høre om, hvad den åbne facade betyder for byens liv, og hvad den fysiske repræsentation betyder for fremtidens brands - trods den mere og mere troværdige digitale og virtuelle oplevelse.
Efter vores besøg hos BRIQ går vi en videns-walk-n-talk i Carlsberg Byen, hvor BRIQ har været en aktiv part i kuratering og etablering af koncepter såsom: Københavns Bageri, Stillark, Henrik VIbskov, Gasoline Grill, Carls Hansen & Søn, Coffee Collective og Liquo.
Vi får endda mulighed for opleve Mineralvandsfabrikken, en smuk, fredet industribygning fra 1920'erne, som Dorte Mandrup nænsomt transformerer fra fabrik til eksklusive boliger og rum til kontorer og erhverv.
Hvilken retail oplevelse vil være den "rigtige" at placere i denne bygning? Og kan det lykkes eller må udlejer gå på kompromis? Peter deler sine tanker om dette med os.
Andre udvalgte projekter som BRIQ er engageret i: File under Pop, Københavns Museum, Nuuks Plads, Århusgadekvarteret, Nordhavn 1.06, Velux med mange flere.
Læs mere om BRIQ
BRIQ er et designbureau, der arbejder med arkitektur, spatial design og visuel kommunikation. Deres mission er at skabe rum, der bringer mennesker sammen. BRIQ designer rum af alle slags og størrelser på tværs af både det offentlige og det private område. Deres tilgang til at designe rum og mødesteder nærmer tager afsæt i en dyb forståelse af konteksten - stedets sans og kendetegn er afgørende for at skabe succesfuldt oplevelsesdesign.
Fotokreditering: Anne-Sophie Rosenvinge og Lagune Store
Arkitekturhovedstad 2023: København er værtsby for den internationale arkitektforening UIA’s verdenskongres, der afholdes i juli 2023 under overskriften Sustainable Futures – Leave No One Behind. I den forbindelse er København udnævnt til Arkitekturhovedstad 2023, som markeres med en lang events for at skabe global og lokal opmærksomhed om Københavns arkitektur i bred forstand. Byens Netværk medvirker hele året med en række arrangementer som del af programmet for Arkitekturhovedstad 2023. Læs mere her.
Arrangementet er lukket for tilmeldinger - skriv til Nanna ngj@byensnetvaerk.dk for at komme på venteliste
Dato og tid
03/05 2023 16:00 - 18:00
Adresse
Olivia Hansens Gade 3, 5. sal
1799 København
Deltagerantal
40
Mødested
Hos BRIQ på 5. sal
Kontakt
ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna Jardorf, tlf. 28266304