print logo

Invitation til temamøde: Fremtidens boliger og den mangfoldige by

Udgivet d. 12. september 2024

23. september slår Københavns Kommune dørene op for årets arrangement inden for byudviklingen af København. Med Kommuneplan 2024 som bagtæppe, inviterer vi til temamøde om fremtidens boliger og den mangfoldige by.

Et imponerende line-up af oplægsholdere vil give dig deres vinkel på, hvordan vi skal bo i fremtidens København. Oplægsholderne vil berøre mange spændende emner og forsøge at besvare spørgsmål som: Hvilke boliger og boformer efterspørger københavnerne? Hvad er boligbehovet i dag hos de grupper, der i høj grad flytter? Og hvordan sikrer vi en mangfoldig by, hvor der er plads til alle?

Efter oplæggene vil du i et ideværksted have mulighed for at gå i dialog med oplægsholderne og komme med din input til udviklingen af København. En miniudstilling med afgangsprojekter fra nyuddannede arkitekter, undersøger på forskellig vis, hvordan vi kommer til at bo i fremtiden. Under ideværkstedet vil der desuden være forplejning.

Temamødet er en del af den offentlige høring af Kommuneplan 2024, hvor Københavns Kommune ønsker at samle københavnere, relevante aktører og alle interesserede i byens udvikling til en fælles samtale om udviklingen af København og de udfordringer og muligheder, som den bringer med sig.

Temamødet finder sted d. 23. september kl. 17:00-19:30 i Spor10 i Jernbanebyen, Vasbygade 10, 2450 København SV.

Læs mere om oplægsholdere, program og tilmelding her

footer image byens netværk