print logo

Wehlers

maj 2024


Wehlers er et brand med en cirkulær agenda. Vores stole er produceret af affald såsom fiskenet, e-affald og pharmalit og er designet af anerkendte danske arkitekter. Wehlers blev grundlagt i 2017 af os - Henrik Holm og Maria Fryd – og vores drivkraft er at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid. Den massive mængde affald, som verdens forbrug efterlader, og den påvirkning dette forbrug har på vores planet, vil vi ikke blot acceptere. Vi vil handle.

Godt design giver gode valg

At træffe bæredygtige valg er afgørende. Og det kan design hjælpe os med. Godt design opfylder ikke kun et praktisk behov. Det genovervejer, genanvender og omdanner affald til værdi. Det betyder naturligvis ikke, at vi blot skal blive ved med at skabe flere forbrugsvarer. Men vi tror på, at der er brug for flere produkter, der er produceret rigtigt, og som giver muligheder for virksomheder og forbrugere at træffe bevidste gode valg, som hjælper på vores massive mængder affald. Denne vision er fundamentet for både os og for Wehlers. Vi ønsker at skabe positive forandringer og være en aktiv del af denne og den cirkulære agenda.

R.U.M. stolen, som er en del af vores kollektion, er et fantastisk eksempel på, hvordan produktion gøres rigtigt. Stolen, som er designet af C.F. Møller er lavet i genanvendt materiale, og fås i forskellige farvevarianter i både stel, sæde og stof. I stolen er integreret en chip, der kan levere informationer om stolens alder, materialeophav, mm. Alle stolens materiale skal genanvendes, hvis stolen ikke længere kan repareres.

Cirkulært kredsløb for en bedre fremtid

For Wehlers er det helt essentielt, at produktion og forbrug tænkes anderledes. Derfor er vores produktion et cirkulært kredsløb, hvor vi tænker både udlejning, genbrug og reparation sammen med design, produktion og forbrug.

Det betyder blandt andet, at vi tilbyder en udlejningsaftale med virksomheder, hvor de i kortere eller længere tid kan leje vores stole uanset, om de skal holde en konference eller et event, indrette et kontor eller har planer om andre aktiviteter, hvor der har behov for større eller mindre mængde stole i en tidsperiode. Vores udlejningsaftale kan tilpasses ethvert budget, servicen er i top i forhold til modtagelse og afhentning samt vedligeholdelse af stolene under lejeperioden. Vi ønsker at inkludere alle i vores rejse, så vi sammen rykker tættere på en bedre fremtid ved at træffe bedre og fornuftige valg.

Hvorfor er vi med i Byens Netværk?

Et medlemskab i Byens Netværk har stor betydning for os. At være en del af et fællesskab, hvor videndelingen er så høj og inkluderer så mange kompetente personligheder er det helt rette for os og Wehlers. Vi glæder os til sammen at forandre og forny måden vi tænker produktion, grøn omstilling og fremtid.

Kontakt os på info@wehlers.com

og læs mere på wehlers.com

footer image byens netværk